Gevelreclame


De uitstraling van uw pand is net als de autobelettering één van de visitekaartjes van uw bedrijf. Een opvallende en verzorgde gevelreclame kan wonderen doen. In feite heeft u bij gevelreclame twee mogelijkheden: verlicht of onverlicht. Wij adviseren u graag welke mogelijkheid het best aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Bekijk portfolio

Gevelreclame verlicht

lichtbak van binnenuit verlicht
gevelreclame van buitenaf verlicht, d.m.v. een spotlight
doosletters: dit zijn afzonderlijk en van binnenuit verlichte letter of logo's

Gevelreclame onverlicht

uitgesneden teksten of logo's rechtstreeks op het pand aanbrengen
een reclamebord aan het pand bevestigen met uitgesneden teksten of logo's
gefreesde letters met afstandhouders op uw pand
een bedrukt spandoek op elk gewenst formaat

Gevel pand inpakken

Eén van de nieuwste trends is het inpakken van uw gevel. Een spectaculaire opening, een marketingstunt of permanent? Alle opties zijn echte eye catchers die niet te missen zijn! M&J Design verzorgt voor u het complete traject, van ontwerp tot plaatsing. Bekijk hier ons portfolio voor een impressie.

Gevelreclame materialen

De lichtbakken bestaan uit aluminium met acrylaatplaat of Easy Flex doek en daarop belettering met het meest geschikte vinyl. De doosletters worden eveneens vervaardigd uit aluminium en acrylaat, de letters worden in de gewenste kleur gespoten of geplakt.

Freesletters of -logo's worden uit acrylox, rvs of geschuimd PVC gefreesd en afzonderlijk met afstandhouders op de muur gemonteerd. Hierdoor ontstaat er een 3D-achtig schaduweffect.

Belettering rechtstreeks op het pand gebeurt met het meest geschikte vinyl en kan alleen wanneer de wanden van het pand er geschikt voor zijn. Is dit niet het geval, dan moet men kiezen voor een reclamebord of freesletters. Deze kunnen eventueel ook van buitenaf aangelicht worden.

Gevelreclame spandoeken

Een andere mogelijkheid voor opvallende gevelreclame is een spandoek aan de gevel gemonteerd. Dit voeren wij graag voor u uit.

Gevelreclame offerte aanvragen?

Heeft u een vraag of wil u graag geadviseerd worden? Neem gerust contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Bekijk ook ons portfolio voor een impressie van ons werk.