Reclameborden


M&J Design ontwerpt, produceert en monteert op maat. Uw persoonlijke wensen omtrent reclameborden staan bij ons voorop. Of het nu gaat om reclameborden op een sportaccommodatie of industrieterrein of groot langs de snelweg met uw persoonlijke reclameboodschap.

Bekijk portfolio

Reclameborden materiaal

Reclameborden kunnen in ieder gewenst materiaal, ongeacht de afmeting, worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan trespa, alubond of pvc. Qua uitvoering is er veel mogelijk. Wij kunnen in iedere gewenste vorm frezen. Wilt u tijdelijk adverteren op bijvoorbeeld een evenement? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u in het geschikte materiaal en passen het budget daarop aan.

Reclameborden bewegwijzering

Het belang van een goede bewegwijzering bij en in uw pand is groot. Het zorgt voor duidelijkheid voor uw bezoekers en het geeft een professionele uitstraling.

Reclame bewegwijzering voor buiten

Het modulaire consolesysteem is een systeem waarbij snel en gebruiksvriendelijk wisselen van de tekstdisplays het belangrijkste kernmerk is. Hierdoor is dit systeem overal inzetbaar. Van een parkeerbordje tot een lichtzuil.

Stoepborden en posterborden

Wij voeren een uitgebreid programma aan stoep- en posterborden voor posters, vinylbelettering, zeefdruk, stift, draaiend, opklapbaar en op wielen. Het juiste bord voor elke toepassing.

Bewegwijzering voor binnen

M&J Design biedt aluminium panelen die wij kunnen beletteren of (papieren) inserts achter een plastic cover. Het laatste systeem is erg makkelijk verwisselbaar en overal inzetbaar.

Reclameborden offerte aanvragen?

Meer informatie over reclameborden en bewegwijzeringssystemen? Bekijk ons portfolio voor een impressie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.