Spandoeken


Spandoek laten maken

Een perfecte beelddrager voor uw reclame-uiting is een spandoek. M&J Design verzorgt spandoeken op maat. In elke gewenste vorm en afmeting. Op deze pagina leest u een greep uit de mogelijkheden.

Bekijk portfolio

Spandoek materialen

Spandoeken worden uitgevoerd in bijvoorbeeld gaatjesdoek (mesh), bisonyl of glanspolyester. Dit is afhankelijk van uw doelstelling en de bestemming van het spandoek. Wilt u bijvoorbeeld een spandoek langs de weg die van twee kanten te zien is? Dan gebruiken wij speciaal blockout-doek dat niet doorschijnt.

Spandoek afwerking

Uw spandoek wordt fullcolour geprint. U kunt de print, mits de kwaliteit goed is, zelf aanleveren of wij ontwerpen dit voor u. U kunt kiezen uit diverse randafwerkingen, zoals omzomen, ringen, tunnels etc.

Spandoek plaatsen

Afhankelijk van de bestemming van uw spandoek zoeken we samen met u naar een passende manier om uw spandoek te plaatsen. Bijvoorbeeld opspannen in frames met elastieken of d.m.v. blinde frames aan de gevel of in het veld. Dit is een goedkope manier voor grotere reclame-uitingen die gemakkelijk te wijzigen zijn.

Offerte aanvragen?

Wij gaan graag aan de slag met uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of voor eventuele vragen. Bekijk ons portfolio voor een impressie van ons werk.