Bedrijfskleding


Representatief voor de dag komen is een must voor uw professionele uitstraling. M&J Design verzorgt bedrijfskleding op maat, in allerlei soorten en maten.

Bekijk portfolio

Bedrijfskleding borduren

Borduursel is slijtvast en geeft uw kledingstukken iets exclusiefs. Elk kledingstuk wordt immers individueel geborduurd. Daardoor is borduren tevens een stuk flexibeler. Afzonderlijke namen kunnen zonder problemen onder het logo aangebracht worden.

Bedrijfskleding bedrukken: Transferdruk

Bij transferdruk wordt het logo of de naam uit het transferfolie gesneden en door middel van hitte en druk op het kledingstuk geperst. Doordat er legio transferfolies zijn, kunnen er talloze effecten aan het kledingstuk gegeven worden. Bijvoorbeeld reflecterend of spiegelend.

Bedrijfskleding bedrukken: Zeefdruk

Zeefdruk is de bekendste manier om kledingstukken te bedrukken, Bij deze techniek wordt het logo direct op de kleding gedrukt. Met grote aantallen is deze manier het aantrekkelijkst.

Bedrijfskleding merken

Wij leveren onder andere de volgende merken: Clique/New Wave, Cutter & BuckTricorpJobmanBlåkl├Ąder, Craft new en Craft. Klik op de verschillende merken voor de nieuwste catalogus.

Offerte aanvragen?

Kom gerust eens langs om onze collectie bedrijfs- en promotiekleding te bekijken of bekijk ons portfolio voor een impressie. U kunt ook direct contact met ons opnemen.