Wat zijn onze diensten?

Autobelettering

De uitstraling van je bedrijfswagen(s) is bij M&J Design in goede handen. We staan voor je klaar met het blinderen van een raam tot het volledig wrappen van een voertuig, bij een enkele bus of een compleet wagenpark.

Huisstijl & drukwerk

Hoe je met drukwerk verzorgd voor de dag komt bij klanten en prospects? Onze waarmakers denken graag mee. Van een professioneel logo tot een herkenbare huisstijl, van creatie tot productie.

binnen-/buitenreclame

We spreken uit jarenlange ervaring: een verzorgd pand doet wonderen voor de uitstraling van je bedrijf. Met verzorgde gevelreclame en signing ben je zichtbaar en vindbaar!

Waarmakers
van jouw reclame

relatiegeschenken

Met een goed doordacht relatiegeschenk en de juiste giveaway kom je stevig onder de aandacht bij je (toekomstige) klanten. Wat je budget ook is, zoek iets wat bij ze past en wat ze kunnen waarderen!

bedrijfskleding

Representatief voor de dag komen is een must voor iedere onderneming. Bij M&J verzorgen we daarom bedrijfs-en promotiekleding in allerlei soorten en maten. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Waarmee mogen we je helpen?

Wat mogen we voor jouw onderneming betekenen? Neem contact met ons op en laat het ons weten!

sportreclame

Bij M&J verzorgen we promotie sportkleding in allerlei soorten en maten. Reclameborden- en doeken produceren we veelal in eigen huis. De waarmakers van M&J Design weten door jarenlange ervaring hoe je opvalt in en langs het sportveld.

Waarmee mogen we je helpen?

Wat mogen we voor jouw onderneming betekenen? Neem contact met ons op en laat het ons weten!