De uitstraling van je bedrijfswagen(s) is bij M&J Design in goede handen. We staan voor je klaar met het blinderen van een raam tot het volledig wrappen van een voertuig, bij een enkele bus of een compleet wagenpark.
Hoe zorg je dat je met je drukwerk verzorgd voor de dag komt bij klanten en prospects? Onze waarmakers denken graag met je mee. Van een professioneel logo tot een herkenbare huisstijl en van creatie tot productie.
We spreken uit jarenlange ervaring: een verzorgd pand doet wonderen voor de uitstraling van je bedrijf. Met verzorgde gevelreclame en signing ben je zichtbaar en vindbaar!
Met een goed doordacht relatiegeschenk en de juiste giveaway kom je stevig onder de aandacht bij je (toekomstige) klanten. Wat je budget ook is, zoek iets wat bij ze past en wat ze kunnen waarderen!
Representatief voor de dag komen is een must voor iedere onderneming. Bij M&J verzorgen we daarom bedrijfskleding en promotiekleding in allerlei soorten en maten. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom!
Sportponsoring en reclame is een bekende manier om de zichtbaarheid en de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Bij M&J verzorgen we promotie sportkleding in allerlei soorten en maten. Reclameborden- en doeken voor langs het veld produceren we veelal in eigen huis. De waarmakers van M&J Design weten door jarenlange ervaring hoe je opvalt in en langs het sportveld.